Can Barata surt al carrer per celebrar la seva Festa Major


  • Comparteix:

La Festa Major suposa una oportunitat per conèixer el nouvinguts

La Festa Major suposa una oportunitat per conèixer el nouvinguts

El barri de Can Barata ha celebrat aquest cap de setmana la seva Festa Major, una festa que ha comptat amb sopars i dinars populars, activitats esportives, música i un canó d'espuma, entre d'altres propostes. La festa ha acabat aquest diumenge amb un fideuà a la que hi ha assistit gran part dels veïns d'aquest barri.

Durant tres dies, el veïns del barri de Can Barata han gaudit d'un seguit d'activitats que han servit per celebrar la seva festa major d'enguany. Entre elles, han destacat el sopar de dissabte, el canó d'espuma i un partit de futbol entre casats i solters. Pel que fa a la música, l'animació ha vingut de la mà de dos grups de Sabadell i Rubí, i que ja van actuar l'any passat. Tot plegat ha fet que la presidenta de l'Associació de Veïns de Can Barata, Isabel Sánchez, en fes una valoració molt positiva.

Isabel Sánchez

Ha estat una passada. Crec que és la primera vegada que a la Festa Major hi ha participat tanta gent


I és que tot i no ser molts veïns, la implicació de tot el veïnat ha fet que aquesta festa major hagi estat tot un èxit. Així ho ha valorat el tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens.

Joan Recasens

Molt ben organitzat. Hi ha un esforç d'una gent al darrera que s'hi aboca per què tot surti bé. Tots els actes han tingut una participació massiva. És un barri que està agafant una identitat i té molta empenta per solucionar els problemes que encara tenen


Al barri de Can Barata no hi viuen més de 60 famílies durant l'any, i el seu principal problema és la distància que el separa del centre de Sant Cugat i les seves comunicacions. El tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, ha explicat que s'està pendent de connectar Can Barata amb la ciutat mitjançant el transport públic, tot i que aquesta no sigui una proposta fàcil de dur a terme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.