L'HGC col·labora per primera vegada en la travessa Matagalls - Montserrat


  • Comparteix:

L'Hospital General de Catalunya col·laborarà enguany per primera vegada en la XXVI ena. Travessa Matagalls-Montserrat, que es farà els dies 17 i 18 de setembre. El centre hospitalari, ubicat a la nostra ciutat, donarà suport tècnic i material a la popular aventura. Concretament, posarà a disposició dels participants el seu servei d'assistència telefònica durant les 24 hores que dura la cursa. Des de l'Hospital ja han avançat, a més, que l'objectiu és poder repetir aquesta experiència i poder col·laborar, en un futur, en esdeveniments socials i esportius com aquest.

La XXVI ena. Travessa Matagalls-Montserrat, organitzada pel Club Excursionista de Gràcia, comptarà amb un recolzament de luxe: l'Hospital General de Catalunya, situat en el nostre municipi. El seu gerent, Joan Sala, explica quina serà l'aportació de l'Hospital General a la Travessa.

Joan sala

Col·laborem des d'una doble vessant; logística i sanitària. Col·laborem, a través del Club Excursionista de Gràcia, i del seu president, donant suport telefònic les 24 hores als participants, i també des del punt de vista assistencial de poder resoldre problemes tècnics i sanitaris que es puguin donar.


Aquesta serà la primera vegada que l'Hospital General de Catalunya col·labora amb els organitzadors d'aquesta cursa. No obstant això, el mateix Joan Sala ha afirmat que, molt probablement, l'any vinent hi tornaran a participar ja que l'Hospital està orgullós de col·laborar en grans events esportius com aquest.

La popular Travessa Matagalls-Montserrat, puntuable per la Copa Catalana de Marxes de resistència de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), tindrà lloc els propers 17 i 18 de setembre. Els participants hauran de completar els 83 Km de distància i 6000 metres de desnivell acumulat que hi ha entre Coll Formic (al peu del Matagalls) i el Monestir de Montserrat, en menys de 24 hores.

Segons els organitzadors, enguany es confia superar l'èxit de participació de la passada edició, en la qual hi va haver 2.480 inscrits. Igualment, i seguint la tònica dels darrers anys, s'espera que la millora sigui també qualitativa, superant el percentatge de persones que arriben fins al final, i que l'any passat va ser del 68% del total de participants. També s'espera superar la mitja de temps emprat per fer el trajecte, que al 2004 va ser de 18 hores i 37 minuts.

Aquelles persones interessades a participar en la Matagalls-Montserrat es poden adreçar al Club Excursionista de Gràcia de Barcelona (trucant al 93 237 86 59) o consultar la pàgina web www.cegracia.com. El període d'inscripció és entre el 5 i el 12 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.