Creu Roja oferirà nous cursos de socorrisme


  • Comparteix:

Creu Roja Sant Cugat - Rubí impartirà per primer cop a la nostra ciutat cursos vinculats als seu camp d'actuació i un ampli ventall de seminaris monogràfics especialitzats. Els cursos, que començaran a partir del proper mes de setembre, van adreçats principalment a formar monitors en àmbits com el lleure infantil i juvenil, menjadors, transport escolar i assistència sanitària immediata.

A partir del proper 12 de setembre comença el curs d’Assistència Sanitària Immediata que Creu Roja realitza per primer cop a la nostra ciutat. El curs, que va adreçat a majors de 16 anys, tindrà una durada de 40 hores repartides en sessions teòriques i pràctiques.

Amb aquest curs de socorrisme terrestre bàsic, l’entitat dóna el tret de sortida als tallers d’aquest trimestre amb un ampli ventall de propostes en formació. El tècnic de Formació de la seu de Creu Roja a Sant Cugat, David Bea, ha remarcat que es tracta d'una bona preparació per sortides professionals dirigides al tracte amb nens i joves.

David Bea

Els cursos els utilitzem per captació de voluntariat, a veure si la gent s'engresca. També serveixen per buscar treball a escoles, ludoteques i centres excursionistes.


Una vegada finalitzat el curs pot ser reconegut per la Secretaria General de Joventut de la Generalitat en el cas dels cursos adreçats a formació de monitors i per l’Institut d’Estudis de la Salut en el cas del curs de socorrisme. Ho explica David Bea.

David Bea

La teoria la fem nosaltres i acreditem aquesta part. Quan s'acaba la part pràctica i la memòria s'envia a la Secretaria General de Joventut de la Generalitat que és qui dóna el títol per treballar.


Els interessats es podran adreçar a la seu de Creu Roja a Sant Cugat, carrer Sant Juli 2, demanar informació al telèfon 93 674 23 83, o al correu electrònic formacio08190@creuroja.suport.org.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.