Una seixantena de joves santcugatencs participen a les Jornades Mundials de la Joventut


  • Comparteix:

Una seixantena de joves santcugatencs ja han arribat a Colònia, Alemanya, on des d'avui se celebra la XX edició de les Jornades Mundials de la Joventut. Els pelegrinss, que provenen majoritàriament dels col·legis La Farga i Viaró, viatgen amb la intenció de donar el màxim suport al nou Sant Pare.

Després de més de 20 hores de viatge per carretera, l'expedició ja ha arribat al seu destí, la ciutat alemanya de Colònia. És en aquesta ciutat on al llarg de la setmana tindrà lloc la XX Jornada Mundial de la Joventut, convocada pel desaparegut Joan Pau II. Pels joves catòlics es tracta d'un esdeveniment en què la festa i la fe en Déu s'uneixen i en què el Papa, que per primera vegada serà Benet XVI, convida els joves d'arreu del món a sumar-se a la doctrina catòlica.

Un dels integrants de l'expedició santcugatenca, Jordi Franco, explica amb quins objectius hi van els joves voluntaris.

Jordi Franco

Ens ho plantegem per créixer cap a Déu. Estar units a l'Església i al Sant Pare. La idea d'aquesta Jornada és que els joves s'acostin al Sant pare. És una experiència eclesiàstica forta.


La parròquia colonesa de Sant George els ha habilitat un espai on dormir. A partir d'avui, els joves participaran en els diferents actes previstos per aquesta setmana. Els plats forts però, seran la trobada de divendres amb els bisbes espanyols i l'Eucaristia de Clausura que oficiarà el Papa diumenge al matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.