Cugat.cat sorteja 20 entrades per a la gala dels Premis Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

Cugat.cat sortejarà 20 entrades per assistir a la cerimònia de lliurament dels guardons Premis Ciutat de Sant Cugat. L'acte es farà el proper 24 de febrer el Teatre-Auditori i comptarà amb el suport audiovisual de la productora local Cugat.cat.

Les persones que vulguin assistir-hi tenen l'opció de participar en el sorteig trucant als telefons 93 675 15 87 i 93 675 15 88 o bé enviant un correu a l'adreça afons@cugat.cat, del magazín 'Sant Cugat a fons'.

Els Premis Ciutat de Sant Cugat són originaris de Ràdio Sant Cugat i fa 13 anys l'Ajuntament va decidir institucionalitzar-los. Com a novetat, Cugat.cat, el grup multimèdia on s'engloba l'emissora local, col·laborarà donant el suport audiovisual a la gala que tindrà lloc al Teatre-Auditori. Ràdio Sant Cugat farà un seguiment dels precandidats i els entrevistarà dies abans de l'entrega dels guardons.

La gala de lliurament dels premis tindrà lloc el 24 de febrer al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.