FGC remodela l'estació de Valldoreix per adaptar-la a les persones amb mobilitat reduïda


  • Comparteix:

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha iniciat unes obres de remodelació de l'estació de Valldoreix per adaptar-la a les persones amb mobilitat reduïda. Concretament, s'estan instal·lant dos ascensors elèctrics, s'està remodelant el vestíbul i es treballa també per reduir la separació entre l'andana i els trens que s'aturen.

L'estació de Valldoreix tindrà, a partir de setembre, un aspecte força diferent al qual estem acostumats. Ferrocarrils de la Generalitat ha iniciat unes obres de remodelació de l'estació per adaptar-la a les persones amb mobilitat reduïda. El plat fort de les obres és la instal·lació de dos ascensors elèctrics que, segons fonts de FGC, estaran llestos la segona setmana del mes vinent.

També es treballa per remodelar el vestíbul i per reduir la separació entre l'andana i els trens. Aquesta és deguda a que l'estació de Valldoreix està en corba, la qual cosa fa que en algunes parts de l'andana els passatgers que entren i surten del tren hagin de fer un pas força gran per evitar el forat que separa el comboi del terra.

D'altra banda, Ferrocarrils de la Generalitat està apuntalant el mur de contenció existent a la zona de Can Fatjó, a Rubí, on fa vint dies un esllavissament de terra va provocar que descarrilés un tren de la línia S1 que uneix Terrassa i Barcelona. Segons la companyia, l'objectiu és col·locar una espècie de vares de ferro que serveixin de contrafort davant la presència de terra a la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.