Comencen les obres a les futures instal·lacions de Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

Aquesta setmana han començat les obres a les properes instal·lacions de Ràdio Sant Cugat, ubicades al carrer Plana de l'Hospital. L'emissora es traslladarà a finals d'any a la nova seu, que comptarà amb equipaments per adaptar-se a la integració multimèdia i a la futura implantació de la Televisió Digital Terrestre.

Els treballs s'han adjudicat a l'empresa Edasa, amb delegació a Abrera, per un import de 180.000 euros. El trasllat permetrà a Ràdio Sant Cugat ampliar les seves instal·lacions dels 140 metres quadrats actuals a uns 280 metres,

La nova etapa dels mitjans de comunicació municipals estarà marcada per la col·laboració entre Ràdio Sant Cugat i Televisió de Sant Cugat, que optimitzaran conjuntament la producció de continguts informatius sobre la ciutat

En una visita a les obres, l'alcalde accidental, Eduard Pomar, ha destacat que "és una bona notícia que les remodelacions hagin començat".

Eduard Pomar

Que les obres del nou local de Ràdio Sant Cugat hagin començat és una molt bona notícia


El trasllat a les noves instal·lacions forma part del projecte d'adaptació de l'organisme a una nova etapa de la comunicació local, marcada per la integració multimèdia i la futura implantació de la Televisió Digital Terrestre (TDT).

A finals de desembre, la Generalitat adjudicarà les llicències de Televisió Digital Terrestre a nivell local. En el cas de la comarca del Vallès Occidental, n’hi haurà 3 de públiques i cinc de privades. El director de l’OAMCIC, Xavier Fornells, ha remarcat que "l’objectiu és poder tenir una productora que subministri continguts de Sant Cugat a aquestes noves emissores, una de les quals agruparà els municipis del Vallès Sud, en la qual serà present l’Ajuntament".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.