'Mulla't per l'esclerosi' arriba a Sant Cugat


  • Comparteix:

La campanya 'Mulla't per l'esclerosi' arriba aquest cap de setmana a Sant Cugat. Les piscines municipals del Parc Central i de la Cooperativa Aigües de la Floresta permetran als banyistes contribuir aquest diumenge a dedicar més recursos per la investigació de la malaltia.

Gràcies a l'acte de fer una capbussada a una de les piscines col·laboradores, es podran destinar més recursos a lluitar contra aquesta malaltia degenerativa que afecta 4 mil catalans. La voluntat és, segons la coordinadora de la campanya, Núria Fuster, sensibilitzar la població:

Núria Ferrer



Les piscines del Parc Central i de la Cooperativa d'aigües de la Floresta són els equipaments participants en l'edició d'enguany. Aquells que ho vulguin podran contribuir amb un donatiu o bé comprant material com ara samarretes o tovalloles.
La coordinadora de la campanya no amaga el seu desig de superar el nombres de participants de l'edició passada, que es va situar en 70 mil persones a tot Catalunya. .



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.