L'IES Sant Cugat inicia el curs amb l'estrena de l'aulari i les pistes poliesportives


  • Comparteix:

Educació s'ha compromès a finalitzar el gimnàs a principis d'any

Educació s'ha compromès a finalitzar el gimnàs a principis d'any

L'IES Sant Cugat ja disposa del nou aulari i les pistes poliesportives. Amb l'entrega dels nous equipaments, el departament d'Educació ha acomplert la data de finalització de les remodelacions que va anunciar. Les obres del gimnàs de l'institut acabaran el gener de l'any vinent.

L'alumnat de l'IES Sant Cugat començarà el curs amb normalitat, ja que disposarà de l'aulari i les dues pistes poliesportives. El departament d'Educació ha acomplert el compromís de finalitzar i entregar les obres a finals d'agost. Les mudances del mobiliari al nou edifici ja han començat, perquè el 12 de setembre tot estigui llest per iniciar les classes.

La directora de l'IES Sant Cugat, Maria Fuster, s'ha mostrat satisfeta perquè el centre està enllestit abans de l'inici del període lectiu.

Maria Fuster

Han finalitzat les obres. Podrem començar el trasllat i inicar el curs amb normalitat.


L'Ajuntament també s'ha mostrat satisfet per la finalització de les obres, malgrat que no són competència del consistori. La tinenta d'alcalde d'Educació, Àngels Solé, recorda que encara pendents les obres del gimnàs de l'institut.

Àngels Solé

Estem satisfets perquè s'han acabat les obres. Ara queda pendent la construcció del gimnàs.


El departament d'Educació s'ha compromès a finalitzar la instal·lació esportiva al gener. El delegat territorial d'Educació de la Generalitat, Eduard Galceran, va assegurar, el juny passat, que les obres no causaran molèsties als alumnes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.