L'Olivera desconeix si començarà el curs amb normalitat, perquè les obres encara no han finalitzat


  • Comparteix:

Les obres d'ampliació del CEIP Turó de Can Matas estan gairebé acabades i es preveu que podran començar el curs amb normalitat

Les obres d'ampliació del CEIP Turó de Can Matas estan gairebé acabades i es preveu que podran començar el curs amb normalitat

El CEIP L'Olivera desconeix encara si podrà començar el curs amb normalitat el 12 de setembre, perquè les obres d'ampliació del centre encara no han finalitzat. En canvi, els treballs del centre Turó de Can Matas ja estan gairebé enllestits i l'escola iniciarà el període lectiu sense problemes. Les dues escoles es van inaugurar l'any passat amb els mòduls d'ensenyament infantil i per aquest curs estava previst completar les obres dels mòduls de les aules de primària.

A hores d'ara, el CEIP L'Olivera, que enguany acollirà el primer curs de primària i una tercera línia de P-3, no sap si podrà iniciar el període lectiu amb les instal·lacions enllestides. El curs començarà amb normalitat al centre si les obres d'ampliació, que depenen del departament d'Educació de la Generalitat, avancen a bon ritme.

L'abril passat, la directora de l'escola L'Olivera, Núria Garcia, va explicar que la Generalitat els havia assegurat que habilitarien unes instal·lacions a l'escola per començar les classes si les obres no havien finalitzat.

Per la seva banda, la tinenta d'alcalde d'Ensenyament, Àngels Solé, té l'esperança que els treballs acabin abans de començar les classes, però remarca que això no es pot garantir.

Àngels Solé



El CEIP del Turó de Can Matas començarà el curs amb normalitat, ja que les obres gairebé estan finalitzades i només cal arranjar alguns detalls de les remodelacions. Enguany, el centre acollirà alumnes del darrer curs d'educació infantil i, el proper curs, iniciarà l'ensenyament de primària.

La directora de l'escola, Montserrat Montesinos, es mostra satisfeta perquè el curs comenci amb els treballs acabats.

Montserrat Montesinos

Les obres de l'edifici infantil estan finalitzades. Només queden detalls per a la part de primària.


Les dues escoles van començar a funcionar el curs 2004-2005 amb alguns cursos de parvulari. La previsió és inaugurar els cursos de primària els propers anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.