Els restauradors del carrer Elies Rogent dubten que les terrasses superin, per si soles, el límit de soroll


  • Comparteix:

Els restauradors del carrer Elies Rogent, a la zona de Torreblanca, dubten que els clients que es troben a les terrasses superin, per si sols, el límit de soroll que estableix la llei. Segons els propietaris, les proves de sonometria que han portat l'Ajuntament a fer tancar les terrasses a les deu de la nit inclouen més soroll que el que generen els seus establiments.

Els responsables dels bars del carrer Elies Rogent asseguren que les proves de sonometria inclouen el soroll que provoquen les motos i els cotxes que circulen per la zona, i els grups de joves que es troben en aquell carrer a les nits. Segons els restauradors, els clients de les terrasses no superen per si sols el límit de 50 decibels que estableix la llei. Els propietaris dels bars lamenten que responsabilitzin als seus negocis de tot el soroll que es genera al carrer.

El propietari del bar La Flauta i portaveu dels restauradors de la zona, Víctor Fayos, demana que es repeteixin les proves de sonometria.

Víctor Fayos

Demanem que es repeteixin les proves de sonometria. Les motos i els cotxes que passen pel carrer generen molt soroll.


L'Ajuntament va decretar que les terrasses de la zona tanquessin a les deu de la nit entre setmana i a mitjanit els caps de setmana. L'àrea de Medi Ambient va realitzar unes proves de sonometria que certificaven que se superava el límit de soroll permès.

El tinent d'alcalde titular d'aquesta àrea, Eduard Pomar, ha explicat que el consistori va decidir limitar els horaris de les terrasses per evitar les molèsties als veïns.

Eduard Pomar

El problema de les terrasses ve de lluny. Hem limitat l'horari per evitar les molèsties als veïns.


L'Ajuntament té previst reunir-se amb els propietaris dels bars per valorar les conseqüències de les mesures que s'han pres aquest estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.