Mira-Sol comença la seva festa major


  • Comparteix:

Mira-Sol comença avui la seva Festa Major. La Cercavila obrirà el programa d'activitats que es succeiran tot el cap de setmana i que oferiran, entre d'altres, representacions teatrals i musicals.

Una de les activitats més destacades d'aquesta Festa Major serà la Nit Cubana de dissabte. L'espectacle s'obrirà amb el grup "Delirio Cubano" i seguirà amb balls cubans i una mostra de "puros" i begudes del Carib.

A banda d'aquesta Nit Cubana, la Festa també comptarà amb altres atractius com el teatre i les havaneres. Ho explica Agustina Molins, membre de la Comissió de Festes.



Els nens i la gent gran tindran un espai propi dins d'aquesta Festa. Els més petits podran gaudir de concursos i jocs populars, mentre la gent gran pot participar durant tota la setmana dels campionats que tindran lloc al Casal Cultural de Mira-Sol.

Algunes d'aquestes activitats ja es van iniciar el passat cap de setmana, tal i com ens explica Agustina Molins:



El punt i final de la Festa Major el posarà, diumenge, el grup Les Veus dels Pescadors. L'actuació inclourà Havaneres i Cremat per tothom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.