JNC proposa una política educativa per la inmigració


  • Comparteix:

Davant la massiva arribada d'immigrants a Catalunya, les Joventuts Nacionalistes de Sant Cugat han signat un manifest a favor d'una política educadora. Una política que vol conscienciar als autòctons sobre la riquesa de la diversitat de cultures, i als estrangers sobre la necessitat d'implicar-se en la cultura catalana.

"Cap a la integració a través de l'educació" és el títol del manifest que ha redactat la JNC, amb l'objectiu de cercar polítiques que solventin les problemàtiques de la comunitat immigrant a Catalunya.

Segons la formació nacionalista, la clau consisteix en l'aplicació d'una política educadora que mostri les avantatges de la diversitat cultural. El cap de JNC, Francesc Carol, ha explicat que aquesta política ha de tenir una doble vessant social:

Francesc Carol



Els joves nacionalistes han dit que s'ha de combatre aquelles polítiques que estan en contra de la internacionalització del català. En aquest sentit, la JNC apunta que s'ha de contrarrestar aquestes postures apropant a l'immigrant cap a la integració de la cultura catalana:

Francesc Carol



El manifest de la JNC sobre la integració dels immigrants està penjada a la pàgina web de la formació: cdc.santcugat@teleline.es



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.