La Festa Major de les Planes batejarà els gegants i capgrossos del districte


  • Comparteix:

Els actes començaran avui, amb el tradicional pregó, i s'allargaran fins el proper cap de setmana

Els actes començaran avui, amb el tradicional pregó, i s'allargaran fins el proper cap de setmana

El bateig dels gegants i els capgrossos del districte, la festa de l'escuma i el concurs de paelles són els actes destacats de la festa major de les Planes, que s'allargarà des d'aquest divendres fins al dissabte de la setmana vinent. El pregó, que tindrà lloc aquesta nit a la plaça de la Creu d'en Blau, anirà a càrrec d'un personatge sorpresa que no es desvetllarà fins al moment de la lectura.

Una missa al casal del Pi de Can Borrull donarà el tret de sortida, divendres a la tarda, a la festa major de les Planes. Finalitzat l'ofici religiós, s'iniciarà la cercavila i es batejaran els capgrossos i els gegants del districte.

Ho explica Begoña Paradeda, membre de la Comissió de Festes.

Begoña Paradeda

La novetat d'enguany és la presentació dels gegants i capgrossos que participaran de la cercavila.


Es tracta, segons Paradeda, de la presentació en societat d'uns gegants i capgrossos que guardava el capellà de les Planes i que s'han restaurat per lluir-los a les festes del districte. Acabada la cercavila, un personatge sorpresa llegirà el pregó a la plaça de la Creu d'en Blau i es farà l'espectacle de varietats.

Dissabte, tindran lloc la cursa de bicicletes de muntanya, el concurs de carros sense motor, la festa de l'escuma i la piscina de fang, entre d'altres activitats. Els més menuts podran participar en un taller de manualitats infantils i els més grans gaudiran d'un sopar al centre cívic del districte. A la nit, l'orquestra Orient-Exprés oferirà un ball a la plaça de la Creu d'en Blau.

Escoltem Begoña Paradeda.

Begoña Paradeda

És l'orquestra de l'any passat i esperem que enguany no ens quedem a mitges per culpa de la pluja.


Diumenge, a dos quarts de deu del matí, començarà la marató. Al migdia, se celebrarà una altra missa i, a l'hora de dinar, tindrà lloc la sisena edició del concurs de paelles. Les activitats però, no finalitzaran aquí, ja que la festa grossa de les Planes s'allargarà fins el proper cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.