El CEIP l'Olivera començarà el curs, tot i que les obres no finalitzaran fins a l'octubre


  • Comparteix:

De moment, s'ha habilitat un espai perquè els alumnes de primària puguin començar les classes a l'espera de tenir enllestit l'edifici

De moment, s'ha habilitat un espai perquè els alumnes de primària puguin començar les classes a l'espera de tenir enllestit l'edifici

El CEIP l'Olivera començarà el curs escolar el dilluns 12 de setembre, malgrat que les obres d'adequació del nou edifici no acabaran fins a finals d'octubre. L'alumnat del primer curs de primària disposarà d'un espai on s'han habilitat quatre aules i uns lavabos per iniciar el període lectiu.

La direcció del CEIP l'Olivera ha confirmat que el proper dilluns 12 de setembre començaran les classes del primer curs de primària i de la tercera línia de P-3. El centre que s'està adequant comptarà amb 4 aules i uns lavabos, espais suficients, segons la direcció, per acollir les classes dels tres cursos de primer de primària.

Després de visitar les obres amb arquitectes del departament d'Educació, la directora del centre, Núria Garcia, explica que tenen espai suficient per començar el curs..

Núria Garcia

No hi ha cap problema perquè els alumnes puguin començar aquest dilluns. Necessitem tres aules i, en aquests moments, comptem ja amb quatre espais.


L'acabament de les obres del nou edifici està prevista per a finals d'octubre. Segons la direcció del centre, els treballs dels operaris no molestaran l'alumnat, ja que s'aïllaran les aules per impedir que el soroll causi molèsties.

Núria Garcia explica que l'entrada a l'edifici es farà per una porta provisional fins a finals de mes.

Núria Garcia

L'accés a l'edifici no es farà per la porta principal; es farà per una altra porta.


Davant d'aquesta situació, la Coordinadora d'AMPAS de la ciutat ha manifestat la seva preocupació per l'estat de les obres i la situació en què dilluns començaran les classes. El president de l'entitat, Ernest Ferran, afirma que l'estat de lescola L'Olivera és la nota negativa de l'inici d'aquest curs 2005 - 2006.

Ernest Ferran

S'han acabat les obres del Turó de Can Matas, que no era estrictament necessari per aquest curs, però en canvi l'Olivera, que és més necessari, no estarà a punt i s'haurà de buscar una solució d'urgència, però no hi cabem.


L'AMPA de L'Olivera té previst reunir-se aquest vespre per valorar l'inici de curs al centre i el ritme de les obres del nou edifici.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.