Les Planes clou amb un èxit de participació el seu primer cap de setmana de Festa Major


  • Comparteix:

Les activitats s'acabaran el proper cap de setmana

Les activitats s'acabaran el proper cap de setmana

Èxit de participació al primer cap de setmana de la Festa Major de Les Planes. Veïns de totes les edats han participat a les activitats programades, que han inclòs, entre d'altres, el pregó, un concurs de paelles i una marató. Per al proper cap de setmana, està previst fer un fi de festa amb el lliurament dels premis de les competicions esportives i una disco-mòbil per als joves.

La Festa Major d'enguany a Les Planes ha donat el seu tret de sortida aquest cap de setmana amb activitats tan populars com el pregó, manualitats per als més menuts, el concurs de paelles o la marató, entre d'altres.

La resposta a aquestes propostes ha estat, un any més molt positiva, ja que els planencs s'han bolcat en les diferents activitats. Així ho explica Begoña Paradeda, membre de la comissió de festes del districte.

Begoña Paradeda

Les paelles és un dels actes que més disfrutem. Encara que cadascú es fa la seva paella, fa molt de goig veure com les famílies ens reunim i mengem junts a la plaça.


A més, el menuts del districte han pogut gaudir de les manualitats infantils, mentre que els més grans han celebrat un sopar al centre cívic. La plaça de la Creu d'en Blau s'ha omplert de gom a gom amb el ball a càrrec de l'orquestra Orient-Exprés.

Pel proper cap de setmana hi ha organitzades altres activitats, també pensades per a totes les edats i gustos. Dissabte a la tarda, els més esportistes podran gaudir a la pista poliesportiva del partits de futbol, mentre que els més joves podran assistir al circ infantil. A més, també es farà el repartiment de premis als esports i, per als joves, una disco-mòbil a partir de les 11 de la nit. Begoña Paradeda.

Begoña Paradeda

La tarda-nit serà per als més joves. A la tarda hi haurà l'entrega de premis dels esports, que al matí s'hauran acabat. Serà un bon fi de festa ja que les temperatures pujaran.


Les Planes tancarà la seva Festa Major diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.