L'alcalde afirma que el curs escolar ha començat amb normalitat a les escoles de Sant Cugat


  • Comparteix:

Les obres d'ampliació del CEIP L'Olivera encara no han acabat, però les classes han pogut començar aquest dilluns

Les obres d'ampliació del CEIP L'Olivera encara no han acabat, però les classes han pogut començar aquest dilluns

El curs escolar 2005-2006 ha començat aquest dilluns a la nostra ciutat amb tota normalitat. L'alcalde, Lluís Recoder, acompanyat pel cap de la policia local, Moisés Simón, ha visitat algunes escoles de primària i secundària del municipi i ha explicat que el curs s'ha iniciat sense cap incidència, tot i que les obres del CEIP L'Olivera encara no han finalitzat.

Prop de 12.000 alumnes santcugatencs han començat aquest dilluns, 12 de setembre, el nou curs escolar 2005-2006 als centres públics i concertats de la ciutat amb tota normalitat, a excepció del CEIP L'Olivera, que ha començat les classes tot i que les obres d'ampliació encara no s'han acabat.

Les principals novetats d'aquest curs són el nou edifici de l'IES Pla i Farreras i l'ampliació de les escoles Turó de Can Matas i l'Olivera, que es preveu que estigui totalment enllestida cap a finals del mes d'octubre.

L'alcalde de la ciutat, Lluís Recoder, acompanyat del cap de la Polia Local, Moisés Simón, ha visitat algunes de les escoles del municipi durant el primer dia de classes per assegurar-se que tot funcionava amb normalitat. En aquest sentit, l'alcalde ha valorat positivament la visita i ha explicat que, excepte el retard de l'ampliació de l'escola l'Olivera, el curs ha començat sense cap incidència.

Lluís Recoder

En general ha estat un inici normal, sense incidències. Aquesta visita la fem especialment per veure que tot funciona amb normalitat.


Recoder ha afegit que tot i el problema que hi ha al CEIP l'Olivera, no hi ha cap greuge en la planificació escolar de la ciutat, assegurant que les massificacions que pateixen altres ciutats no es produeixen a Sant Cugat, ja que hi ha una planificació correcta de les infraestructures educatives.

Lluís Recoder

El problema de massificació nosaltres no el tenim. El podríem haver tingut si no hagués estat a punt el quart IES. No tenim massifiació perquè hem anat fent una planificació correcta.


Recordem que Sant Cugat compta, en l'actualitat, amb 10 escoles públiques de primària i 4 instituts públics, i que durant aquest estiu l'Ajuntament ha fet una inversió de més de 533.000 euros per millorar i acondicionar alguns centres. A més, l'Àrea de Mobilitat ha aprofitat els mesos de vacances per millorar la senyalització viària a l'entorn dels centres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.