Els concerts de Lluís Llach i Kiko Veneno, plats forts del darrer cap de setmana de la festa major de Valldoreix


  • Comparteix:

Els actes d'aquest cap de setmana comencen aquest migdia amb la trdicional Missa de Sant Cebrià

Els actes d'aquest cap de setmana comencen aquest migdia amb la trdicional Missa de Sant Cebrià

Els concerts de Lluís Llach i Kiko Veneno, i el pregó a càrrec del periodista Joan Salvat són els actes més destacats del darrer cap de setmana de la Festa Major de Valldoreix. Les actuacions dels valldoreixencs Asiatic Sunrise i del grup manresà Dept conformen el cartell de la Nit Jove, que tindrà lloc avui, divendres, a la plaça Pompeu Fabra.

El darrer cap de setmana de la Festa Major de Valldoreix començarà amb la celebració de la missa major a la parròquia de Sant Cebrià i l'aperitiu popular. Entre els actes de divendres, destaquen el concert d'havaneres que tindrà lloc al Casal de Cultura i la Nit més Jove, que inclourà els concerts d'Asiatic Sunrise i Dept.

Hores abans, a les deu de la nit, el periodista de Televisió de Catalunya Joan Salvat llegirà el tradicional pregó al Casal de Cultura. Joan Salvat avança l'eix temàtic del pregó.

Joan Salvat

Intentaré lligar les experiències de viure a Valldoreix i de fer de periodista.


Dissabte, les principals propostes passen per una passejada en carruatge pel patrimoni arquitectònic de Valldoreix, la festa de l'escuma per a infants i el XIV concurs de paelles. No hi faltaran el grup de teatre Espiral, amb els muntatges 'Gente bien' i 'Dol d'alivio', o la ja tradicional sardinada popular ecològica.

El plat fort arribarà però, a una de la matinada, amb el concert de Kiko Veneno, que estrenarà les noves cançons del seu últim disc, aparegut aquesta mateixa setmana, que porta el nom de 'El hombre invisible'. Kiko Veneno explicava així als micròfons de Ràdio Sant Cugat quin és l'estil musical que l'identifica.

Kiko Veneno

Nosaltres ara estem més en la línia del rock i el pop, amb un toc de rumba andalusa. No em sento portaveu del flamenc-fusió, pel respecte que em mereix la paraula flamenc. Intento fer música popular amb el toc rebel del rock.


Diumenge, últim dia de la festa major, se servirà xocolata amb xurros a les nou del matí a la plaça de l'Estació, des d'on sortirà la trobada de geganters i grallers. Al migdia, hi haurà una ballada de sardanes al Casal de Cultura i, una hora més tard, començarà el setè concurs de truites. A les deu de la nit, es clourà la festa major d'enguany amb el concert de Lluís Llach i Feliu Ventura. El vocal de Cultura i Serveis Personal de l'EMD de Valldoreix, Josep Casadellà, espera que el concert sigui multitudinari.

Josep Casadellà

La festa s'acaba normalment amb un acte multitudinari obert a tothom i enguany és un espectacle musical d'en Lluís Llach i Feliu Ventura. Espero que ens acostin la seva última aportació cultural i sigui formidable.


Diumenge, de deu del matí a dues del migdia, tindran lloc la II edició de la Botiga al Carrer de Valldoreix i la fira de comerciants i empresaris de Valldoreix a la Rambla Mossèn Jacint Verdaguer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.