Els veïns de Can Borrull celebren diumenge una nova edició de la Festa de l'Ou Ferrat


  • Comparteix:

L'Associació de Veïns de Can Borrull organitza aquest diumenge, per tretzè any consecutiu, la Festa de l'Ou Ferrat, una trobada que espera aplegar unes 150 persones. La festa, que se celebrarà al punt de les 12 del migdia, pretén ser un punt de trobada dels veïns del barri.

Menjar ous ferrats i cansalada ja és tota una tradició al barri de Can Borrull, a Les Planes. I és que des de fa 13 anys, els veïns d'aquesta zona es troben al voltant d'aquest menú per compartir una bona estona i estretar les relacions d'uns veïns que viuen força allunyats del centre de Les Planes. El president de l'Associació de Veïns de Can Borrull, Lluís Mestre, explica com va sorgir, un Onze de Setembre d'ara fa 13 anys, la idea de celebrar la Festa de l'Ou Ferrat.

Lluís Mestres

Estem força apartats del nucli de Les Planes. Vam pensar fer la nostra petita festa després d'un sopar de germanor de fa 13 anys, un Onze de Setembre, i vam proposar fer un esmorzar l'endemà.


Mestres aclareix que la Festa de l'Ou Ferrat no està inclosa dins dels actes de la Festa Major de Les Planes, ja que és una celebració organitzada pels propis membres de l'Associació de Veïns de Can Borrull. Des de l'entitat esperen comptar amb l'assistència d'unes 150 persones aquest diumenge, i també està prevista la visita de les autoritats municipals i representants de diversos partits polítics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.