El director comarcal d'Educació de la Generalitat assegura que les obres del CEIP L'Olivera estaran enllestides en breu


  • Comparteix:

Eduard galceran ha assegurat que les obres no han interferit en l'inici del nou curs

Eduard galceran ha assegurat que les obres no han interferit en l'inici del nou curs

Les obres d'ampliació de l'escola pública L'Olivera estaran enllestides en poques setmanes. Així ho ha assegurat el responsable comarcal del departament d'Educació de la Generalitat, Eduard Galceran, que ha afegit que aquests treballs no han afectat, en cap moment, els usuaris del centre, que han pogut començar les classes amb els espais necessaris i amb tota normalitat. Galceran ha fet aquestes declaracions durant una roda de premsa convocada per la secció local d'ERC.

El director territorial del departament d'Educació al Vallès Occidental, Eduard Galceran, ha assegurat que el nou curs escolar ha començat amb tota normalitat a Sant Cugat i volgut destacar l'esforç inversor que ha fet el govern català a la nostra ciutat, amb més de 450.000 euros en obres d'ampliació i reforma.

Galceran ha destacat especialment però la inversió en obra nova, que aquest any ascendeix a quasi 7 milions d'euros, la meitat dels quals s'han destinat al nou edifici de l'IES Pla i Farreras, mentre que la resta s'han distribuït entre les obres d'ampliació dels CEIPs Turó de Can Matas i L'Olivera.

Pel que fa a aquesta darrera escola, el director territorial ha llançat un missatge de tranquil·litat, afirmant que les obres de la segona fase estaran enllestides en poques setmanes, i assegurant que aquest endarreriment no ha afectat, en cap cas, els usuaris del centre.

Eduard Galceran

Hi ha hagut un petit endarreriment de l'empresa constructora però que no ha afectat, en absolut, ni l'inici de curs ni els usuaris. Els alumnes que havien d'ocupar el nou edifici de primària han tingut algunes aules disponibles.


En el mateix sentit s'ha expressat el portaveu d'ERC a Sant Cugat, Eduard Pomar, que s'ha felicitat també per l'esforç que han fet un any més Ajuntament i Generalitat per tenir a punt les instal·lacions i els serveis necessaris per els prop de 12.000 alumnes que han començat el nou curs. Pomar ha destacat els més de 533.000 euros que ha destinat enguany el consistori.

Edaurd Pomar

Sant Cugat és una ciutat que aquest ha matriculat uns 12.000 alumnes entre centres públics i concertats i això significa que hi ha d'haver una inversió per part de la Generalitat i l'Ajuntament en manteniment.


Eduard Pomar i Eduard Galceran han fet aquestes declaracions en el marc d'una roda de premsa convocada per la secció local d'ERC per valorar l'inici de curs al nostre municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.