La Generalitat assegura que l'EOI començarà el nou curs a les instal·lacions que fins ara ocupava l'IES Pla i Farreras


  • Comparteix:

Les inscripcions per aquest nou curs s'han fet, de moment, a les mateixes instal·lacions de l'IES Arnau Cadell

Les inscripcions per aquest nou curs s'han fet, de moment, a les mateixes instal·lacions de l'IES Arnau Cadell

L'Escola Oficial d'Idiomes de Sant Cugat començarà, previsiblement, aquest nou curs al seu nou emplaçament a les instal·lacions que fins ara ocupava l'IES Pla i Farreras. Tot i que l'edifici s'haurà de fer tot de nou, de moment l'objectiu és que el centre comenci les classes en aquest emplaçament i deixi així la seva ubicació provisional a l'IES Arnau Cadell. De moment però, les inscripcions s'estan duent a terme encara a l'institut valldoreixenc.

El director del Servei Territorial d'Ensenyament del Vallès Occidental, Eduard Galceran, ha explicat que la previsió és que l'Escola Oficial d'Idiomes comenci aquest curs a les instal·lacions que fins ara ocupava l'IES Pla i Farreras, que s'han d'habilitar amb aquesta finalitat. Galceran ha recordat que es tracta d'una ubicació provisional, ja que la previsió és acabar fent un nou edifici en aquest mateix espai, però que de moment, les instal·lacions actuals són 'prou dignes'.

Eduard Galceran

La previsió és que comenci el curs aquí. S'ha de tenir present que és una seu proviosional però molt digne. Marxem de l'IES Arnau Cadell.


Pel que fa a la nova seu definitiva de l'Escola Oficial d'Idiomes, el director territorial ha afegit que, pel moment, aquesta no és una prioritat. Galceran ha recordat però que continua sent un compromís del Departament d'Ensenyament i que el nou edifici es farà en un futur, ja com a seu definitiva.

Eduard Galceran

La previsió no està feta perquè la prioritat del Departament d'Ensenyament és tenir enllestida a temps l'escolarització obligatòria. Tot i això el Departament té el compromís d'edificar l'EOI definitiu a la ciutat.


Recordem que l'Escola Oficial d'Idiomes de Sant Cugat va entrar en funcionament el setembre del 2003 en una ubicació provisional a l'IES Arnau Cadell, on ha continuat fins ara. De fet, a l'espera de tenir a punt l'edifici del Pla i Farreras per començar aquest nou curs, el dia 3 d'octubre, de moment les inscripcions s'estan fent encara a la mateixa seu de l'institut valldoreixenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.