Veïns i amics de Can Borrull celebren un any més al tradicional Festa de L'Ou Ferrat


  • Comparteix:

Més de 130 persones han assistit aquest diumenge a la tradicional Festa de l'Ou Ferrat de Can Borrull, que enguany arribava a la seva tretzena edició. Veïns i amics del barri s'han reunit una vegada més al Casal del Pi per compartir una jornada festiva que va néixer l'Onze de Setembre d'ara fa 13 anys i que es manté amb la voluntat de fomentar aquesta trobada anual entre tots els veïns de la zona.

Més de 350 ous, quilos de braó de porc, tarta de santiago, meló i cafè i begudes per a tothom han estat, un any més, els ingredients principals d'aquesta festa que, des de fa 13 anys organitza l'Associació de Veïns de Can Borrull.

Més de 130 persones s'han concentrat aquest diumenge al Casal del Pi del barri i han compartit un bon àpat, i sobretot, una jornada festiva que, un cop l'any, permet reunir veïns i amics d'aquest barri del municipi. I és que la Festa de l'Ou Ferrat, que va néixer l'Onze de Setembre de fa 13 anys després d'un sopar de germanor de la comissió de veïns, vol ser una jornada principalment festiva. Així ho ha explicat el president de l'associació de veïns, Lluís Mestre, que ha assegurat que tot i continuar treballant per legalització de les seves cases, aquest no és un dia per les reivindicacions.

Lluís Mestre

Es reuneixen tots els veïns i amics dels veïns, que ells mateixos conviden, i també ve l'Ajuntament, i així ens trobem. I avui tenim la sort que fa un dia esplèndid.


En el mateix sentit s'ha expressat el tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, que ha remarcat la importància d'aquesta festa com a element de cohesió i trobada entre els veïns d'aquesta zona.

Joan Recasens

Això ajuda a estructura i a crear bon rotllo entre els veïns. No és un barri que tingui tanta tradició com altres de fer coses conjuntament, i actes com aquest ajuden.


A banda de l'àpat, al que hi ha assistit també representants d'altres grups polítics del consistori, els assistents han estat obsequiats amb un plat de ceràmica amb el lema de la festa inscrit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.