Cugat.cat es presenta a la ciutadania amb l'estrena de noves seccions


  • Comparteix:

El diari electrònic Cugat.cat es presenta aquest dimecres en societat en un acte públic al Casal de Joves TorreBlanca. La trobada, oberta a tota la ciutadania, servirà per exposar les novetats del portal multimèdia municipal, que es va estrenar fa dues setmanes i mitja. L'alcalde presidirà l'acte, que també comptarà amb la presència de representants de la Generalitat i de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

El diari electrònic Cugat.cat va néixer el 7 de gener, fruit de la posada al dia de l'antiga web de notícies www.radiosantcugat.cat. En dues setmanes i mitja de vida, el nou portal ha registrat una mitjana diària de 2.500 lectors diferents, amb puntes de fins a 3.000 usuaris els dies de més visites.

El diari electrònic integra en un mateix portal tots els continguts de l'Organisme Municipal de Comunicació i Informació Ciutadana (OAMCIC), que en aquesta nova etapa ha adoptat el nom de Cugat.cat Comunicació Multimèdia. Les notícies, en format text i àudio, inclouen ara peces de vídeo i espais de participació, com la possibilitat de publicar els comentaris dels lectors i de votar en l'enquesta del dia.

El director de Cugat.cat, Xavier Fornells, explica l'estructura bàsica de la pàgina.

Xavier Fornells

El portal és clàssic, intenta ser clar. L'esquelet bàsic és la informació, però també hi ha altres continguts com un nou espai sobre grups de música.


La informació general i l'esportiva omplen de contingut Cugat.cat, un diari electrònic que s'actualitza les 24 hores del dia. A més, el portal incorpora columnes d'opinió, entrevistes destacades i l'agenda d'activitats més completa de la ciutat. La nova web permet també escoltar la ràdio en directe i a la carta, accedir a la galeria de vídeos i consultar notícies d'arxiu amb una potent hemeroteca que té més de cinc anys d'antiguitat.

Coincidint amb la presentació pública d'aquest dimecres, Cugat.cat estrena noves seccions. 'L'espectacle' recollirà tota l'actualitat escènica de la ciutat. També hi haurà un espai que servirà de finestra d'informació i relació per als grups de música locals i un altre per a les activitats del Casal de Joves TorreBlanca. De tota manera, el portal continuarà evolucionant en funció de les preferències dels usuaris, com indica Xavier Fornells.

Xavier Fornells

El portal està al 25% de les seves possibilitats. Anirà creixent en funció de les preferències dels usuaris.


L'acte d'aquest dimecres, que començarà a dos quarts de 8 de la tarda, estarà presidit per l'alcalde, Lluís Recoder. També hi assistirà la directora general de Comunicació i Serveis de Difusió Audiovisual de la Generalitat, Gemma Domènech, i el cap de comunicació de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), empresa associada amb Cugat.cat, Eric Hauck.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.