La coordinadora d'AMPAS de Sant Cugat no emprendrà mesures per l'increment del preu del servei de menjador


  • Comparteix:

Des de la Coordinadora afirmen que, de moment, no hi ha una postura comuna entre les diferents AMPAs

Des de la Coordinadora afirmen que, de moment, no hi ha una postura comuna entre les diferents AMPAs

La Coordinadora d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de Sant Cugat, no emprendrà cap mesura de pressió davant l'increment del preu del menjador escolar, que pot arribar a pujar fins a un 12% com a conseqüència de l'entrada en vigor del conveni per als monitors que s'encarreguen d'aquest servei. Segons el president de la Coordinadora, la diversitat d'opinions i situacions i el fet que aquesta no sigui la principal preocupació de moltes AMPAs fa que no s'hagi assolit una postura unitària sobre aquest tema.

Tot i les protestes manifestades per diverses AMPAs de Catalunya per l'increment del preu del servei de menjador escolar, a Sant Cugat hi ha diversitat d'opinions i de situacions al respecte que fan que, a data d'avui, no hi hagi una posició unitària sobre aquest tema. I és que al nostre municipi trobem des d'AMPAS que es fan càrrec directament d'aquest servei i que per tant, no es veuran afectades per la mesura, fins a escoles que tenen el servei contractat a una empresa externa i que si que notaran possiblement, una petita pujada.

El president de la Coordinadora, Ernest Ferran, explica també que la gran majoria de monitors del servei de menjador de les diferents escoles de Sant Cugat ja estaven en una situació força similar a la proposada pel nou conveni i que per tant, l'increment segurament serà mínim.

Ernest Ferran

A Sant Cugat l'increment màxim ha estat d'un 7% sobre els preus de l'any passat


Recordem que l'increment del preu del servei de menjador escolar podrà tenir un increment màxim de fins un 12 %, i que és conseqüència de l'entrada en vigor del conveni laboral que regularà la tasca dels monitors que s'encarreguen d'aquest servei. Des de moltes AMPAs han denunciat aquests dies que, tot i estar d'acord amb la necessitat d'haver de regular la situació dels monitors, aquest és un increment que, des del seu punt de vista, hauria d'assumir l'administració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.