La Biblioteca del Mil·lenari programa una mostra del Quixot, lectures de contes i un taller d'escriptura


  • Comparteix:

Una exposició d'exemplars del Quixot en diferents llengües, un taller d'escriptura i la tradicional lectura de contes són algunes de les activitats programades per la Biblioteca del Mil·lenari per aquest últim trimestre de l'any, que se centra sobretot en la programació de l'Any del Llibre i la Lectura. La directora del centre, Pepa Forn, ha explicat que se segueix la mateixa línia que en edicions anteriors i que s'intenta fomentar la lectura entre els més joves del municipi.

La Biblioteca del Mil·lenari enceta una nova temporada després de la parada d'estiu i ho fa amb un trimestre carregat d'activitats per a tot tipus de públic. Dibuixar llibres en blanc, una exposició sobre exemplars del Quixot en tot tipus de llengües, el ja tradicional club de la lectura i la lectura de contes són algunes de les activitats que els santcugatencs podran gaudir des d'aquest setembre i fins a finals d'any.

La novetat d'enguany és el cicle de xerrades entre lectors i escriptors, on es tindrà l'oportunitat de conversar amb autors tan reconeguts com els santcugatencs Francisco Rico, Víctor Alexandre o Baltasar Porcel.

Per a la directora de la Biblioteca del Mil·lenari, Pepa Forn, les activitats d'aquest últim trimestre de l'any segueixen la mateixa línia que en d'altres edicions. Per a Forn aquestes activitats són bones perquè fomenten la lectura a través de l'entreteniment i és una manera per apropar-se més als joves.

Pepa Forn

Seguim la mateixa línia que sempre ha marcat la biblioteca que és el foment a la lectura a través de l'entreteniment. Intentem apropar-nos més als joves.


Pel que fa a la iniciativa 'l'autor ens visita' celebrada en altres edicions, enguany es tornarà a repetir però amb l'al·licient que es podrà ampliar el número d'escoles que es visiten. Forn ha explicat que això es podrà fer gràcies al premi que han rebut per part de Caixa Catalunya.

Pepa Forn

Aquest any hem tingut sort perquè Caixa Catalunya ens ha premiat per l'activitat 'l'autor ens visita' i podrem treballar amb més escoles. Creiem que fomentar la lectura entre els més menuts és molt important.


Forn confia que enguany les activitats tinguin el mateix èxit que en altres ocasions sobretot pel que fa a l'hora del conte que és una de les activitats més multitudinàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.