La CEEL edita una guia sobre les entitats que treballen per l'educació en el lleure a Sant Cugat


  • Comparteix:

Donar a conèixer les entitats de la ciutat que treballen per l'educació en el lleure i els serveis que presten és l'objectiu de la guia que han publicat la Coordinadora d'Entitats d'Educació en el Lleure (CEEL) i l'Ajuntament. D'aquesta manera les set entitats que apareixen a la guia han sumat els seus esforços per apropar la informació a les famílies i potenciar l'educació en el lleure entre els nens i nenes santcugatencs.

Aquesta guia és el primer resultat de la Coordinadora d'Entitats d'Educació en el Lleure des de que es va constituir l'any passat. D'aquesta manera esperen poder fer front al descens de nens i monitors i arribar a les famílies santcugatenques que encara no participen d'aquest servei.

L'objectiu de la guia és facilitar la informació bàsica sobre les set entitats que hi participen, així com els serveis que presten, els valors en el lleure que defensen o la localització de la seu, entre d'altres. Segons el portaveu de la CEEL, Marc Roda, el principal és potenciar l'educació en el lleure entre els més petits.

Marc Roda

Cada cop hi ha menys cultura en el lleure. Hi ha molta cultura d'esport i llengües, però no s'ensenya als nens a aprendre en el lleure. S'aprenen valors, maneres de veure la vida i el lleure.


La guia d'entitats d'educació en el lleure a Sant Cugat compta amb el suport de l'Ajuntament. Des de l'àrea de Polítiques Socials i Joventut, el tinent d'alcalde Toni Ramon s'ha mostrat molt satisfet i ha felicitat a la Coordinadora per potenciar valors com el treball en equip i donar un servei molt important a la ciutat.

Toni Ramon

Ens ajuda a coordinar esforços. El primer és aquesta guia, però vindran d'altres com el suport econòmic. Volem trobar les eines necessàries pel seu desenvolupament perquè tenen un paper integrador al municipi.


En total s'han imprès 4.000 exemplars d'aquesta guia que es repartiran entre les entitats participants, els espais joves i els equipaments de l'Ajuntament. A més, CEEL treballa en altres projectes com potenciar més la interacció amb les escoles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.