L'Ajuntament millora la senyalització als accessos al CEIP L'Olivera després de les queixes de l'AMPA


  • Comparteix:

S'ha repintat un pas de zebra i s'instal·laran passos elevats i nous senyals lluminosos

S'ha repintat un pas de zebra i s'instal·laran passos elevats i nous senyals lluminosos

L'Ajuntament ha començat ja a reforçar la senyalització viària als accessos del CEIP L'Olivera per incrementar la seguretat dels alumnes, pares i mares del centre. La tinenta d'alcalde d'Educació, Àngels Solé, ha reconegut que les demandes de l'AMPA de més mesures de seguretat eren raonables i ha assegurat que aquesta mateixa setmana estaran enllestides totes les accions preventives.

De moment, ja s'ha repintat un dels passos de vianants proper a la rotonda d'entrada al centre i aquesta setmana es completaran les actuacions amb la instal·lació de passos elevats i de senyals lluminosos advertint de la proximitat de la zona escolar. L'objectiu és reduir al màxim els riscos i les molèsties que pateixen els alumnes, pares i mares del centre quan entren i surten de l'escola, com havia demanat l'AMPA de l'Olivera. Així ho explica la tinenta d'alcalde d'Educació, Àngels Solé.

Àngels Solé

Vaig entendre que realment calia reforçar les mesures de seguretat preventiva i això és el que hem fet. Hem repintat urgentment el pas de vianants i aquesta setmana tot quedarà col·locat perquè en aquesta rotonda no hi hagi perill.


A més, l'Ajuntament ha modificat la ubicació de l'agent de la policia local que vigila les entrades i sortides de l'escola d'acord amb les peticions de l'AMPA.

D'altra banda, Àngels Solé ha recordat que tot i que la Generalitat no preveu fer arribar el servei de transport escolar fins a l'Olivera, l'autobús urbà municipal té una parada molt a prop de l'escola en horari d'entrada i sortida al centre.

Àngels Solé

El transport públic de l'Ajuntament els deixa a la rotonda a tocar de l'escola en hores d'entrada i sortida. Durant el dia aquest bus no s'atura allà, però en horari escolar para molt a prop.


La titular d'Educació de l'Ajuntament assegura que tot i que les obres d'urbanització de La Guinardera que envolten l'escola tenen certa incidència sobre la vida del centre educatiu, l'Ajuntament vetlla perquè les molèsties siguin mínimes. En aquest sentit, tècnics de l'àrea de Territori visiten cada dia les obres per intentar garantir que no es produeixen problemes, més enllà dels entrebancs puntuals que comporta qualsevol obra d'aquestes dimensions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.