La Floresta prepara la seva festa major


  • Comparteix:

La Floresta comença demà la seva Festa Major. El tradicional pregó i la representació teatral de l'obra 'Don Armando Gresca' iniciaran el programa d'activitats que inclou un concert amb música dels Beatles per part dels Abbey Road.

La Festa d'enguany començarà aquest cap de setmana i continuarà el següent, per tal de poder donar cabuda a totes les activitats previstes.

Al programa destaquen tot tipus de competicions, com la prova d'scalextric, a més dels ja coneguts campionats de petanca, cartes, dòmino, i la cursa popular.

Els grups musicals joves de la ciutat tindran el seu espai propi a la Festa Major de la Floresta. La Comissió de Festes ha considerat important la participació d'aquests grups, tal i com explica Xavier Sans:

Xavier Sans



Els organitzadors també han tingut en compte també la diversitat del públic assistent a les festes. El programa preveu actuacions musicals adreçades a diferents tipus de públic.

Xavier Sans



Una de les novetats és la Nit de Circ, prevista per Divendres 26



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.