La web del servei 'Compartir cotxe' rep entre 300 i 400 visites mensuals, una xifra similar al 2004


  • Comparteix:

El servei 'Compartir cotxe' no té assegurada la seva continuïtat ja que no està tenint una bona resposta entre els santcugatencs

El servei 'Compartir cotxe' no té assegurada la seva continuïtat ja que no està tenint una bona resposta entre els santcugatencs

L'Ajuntament s'està plantejant la continuïtat del servei 'Compartir pàrquing', després que en el seu segon any de funcionament no hagi obtingut tampoc una bona resposta per part dels santcugatencs. La web del servei 'Compartir cotxe', en canvi, continua tenint un bon nivell d'ús, amb una mitjana d'entre 300 i 400 visites mensuals.

Després de la seva posada en marxa, l'any 2001, el servei 'Compartir cotxe' continua tenint una bona acollida entre els ciutadans de Sant Cugat, que poc a poc van utilitzant aquesta iniciativa per fer més econòmics i sostenibles els seus desplaçaments habituals amb cotxe.

Segons les darreres dades, en el que portem d'any, la web d'aquest servei s'ha mantingut en unes 300 o 400 visites mensuals, i aproximadament el 20% de les persones acaben trobant la possibilitat de compartir els trajectes. Per al tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, aquestes xifres són positives ja que evidencien que es tracta d'un servei cada cop més consolidat.

Eduard Pomar

És un servei que està funcionant. Hi ha una gran quantitat d'usuaris de la ciutat que l'utilitzen i ja està consolidat.


Una situació ben diferent és la que pateix el servei 'Compartir pàrquing', que durant el seu segon any de vida no ha aconseguit incrementar massa les prop de 20 visites que va rebre durant el primer any. Tot i que encara no ha finalitzat el termini de prova que s'ha marcat el consistori, Pomar ja ha apuntat que si la resposta no millora, es replantejaran la continuïtat d'aquesta iniciativa i potser invertiran els recursos en altres alternatives més rendibles de transport sostenible.

Eduard Pomar

No està tenint la resposta que voldríem, potser perquè la gent no hi acaba de veure la utilitat o no troba prou oferta, però si un cop acabat l'any de termini que vam donar no funciona, no tindrà sentit seguir invertint diner.


Recordem que tota la informació sobre aquests serveis així com la possibilitat de donar-se d'alta pot fer-se a través de la web municipal, santcugat.org.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.