Poc suport dels santcugatencs als actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible


  • Comparteix:

Les activitats per als infants són les que han despertat més interès

Les activitats per als infants són les que han despertat més interès

Baixa participació a les activitats programades per l'Ajuntament en motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura, a excepció de les propostes per als més petits. Tot i així, des de l'Àrea de Medi Ambient asseguren que continuaran treballant per incrementar el nombre d'usuaris que utilizen la bicicleta per moure's per la ciutat. Una de les principals iniciatives és acabar la xarxa de carril bici del municipi.

La Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura ha finalitzat a la nostra ciutat amb una baixa participació en les activitats que l'Ajuntament havia programat. La iniciativa amb més èxit ha estat el taller de jocs infantils, que ha aplegat més d'un centenar de nens i nenes.

Tot i així des de l'àrea de Medi Ambient, el tinent d'alcalde Eduard Pomar ha explicat al magazín 'Barra lliure' que l'Ajuntament continuarà treballant per tal d'incrementar els usuaris de la bicicleta. En aquest sentit, Pomar ha afegit que des de la seva àrea s'està treballant per tal d'enllestir tot el recorregut del carril bici.

Eduard Pomar

Ens marquem incrementar el número de gent que utilitzi la bici com a mitjà de transport habitual i canviar els percentatges de gent que utilitza el cotxe.


Recordem que a banda del taller de jocs infantils, l'Ajuntament també havia programat una xerrada sobre l'ús de la bicicleta a càrrec d'un membre del Bicicleta Club de Catalunya i un curs per a majors d'edat per aprendre a anar amb bicicleta, però que no han gaudit de la participació que s'esperava. Tot i això, Pomar ja ha avanaçat que de cara a l'any que ve es tornaran a repetir activitats similars amb l'objectiu de conscienciar a la ciutadania de què s'han d'utilitzar mitjans de transport més sostenibles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.