La policia local celebra el seu patró refermant la lluita contra l'incvisme i recordant a Jaume Tubau


  • Comparteix:

La lluita contra l'incivisme centrarà l'acció de la policia local durant aquest proper any. Així s'ha afirmat durant la celebració de la festa patronal d'aquest cos, que un any més ha tingut lloc al restaurant Can Cabassa. L'acte, que ha servit per presentar 3 nous vehicles de la policia, s'ha convertit també en un homenatge al recentment desaparegut tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau.

La policia local va fer, durant el 2004, més de 1.300 accions relacionades amb la lluita contra l'incivisme. I és que aquesta és actualment una de les principals problemàtiques amb les que s'enfronta aquest cos policial a la nostra ciutat.

Així ho ha explicat l'Intendent en Cap de la Policia Local, Moisés Simón, que ha afegit que Sant Cugat és un municipi amb un baix nivell de delinqüència comparat amb altres ciutats de l'entorn, però on no hi falten els problemes relacionats amb l'excés de soroll, els grafitis i pintades o la presència de brossa al carrer.

Mosiés Simón

La valoració en principi és bona perquè l'índex de delinqüència a Sant Cugat és baix comparat amb altres ciutats de l'entorn, i ara s'engega una nova campanya per combatre l'incivisme que és el principal problema que tenim.


En el mateix sentit s'ha expressat el tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, que ha volgut tenir un record pel desaparegut tinent d'alcalde, Jaume Tubau, i ha demanat l'esforç i la col·laboració de tots els ciutadans per lluitar contra aquestes actituds incíviques i fer de Sant Cugat una ciutat cívica i amable.

Joan Recasens

Durant el 2004 la policia local va fer més 1.300 accions per combatre l'incivisme precisament seguint aquell esperit que l'amor per Sant Cugat i per la seva gent va portar a en Jaume Tubau a combatre l'incivisme.


Per tirar endavant aquesta tasca, la policia local ha incrementat també els seus efectius amb 3 vehicles nous: un cotxe i dues motos. A més, darrerament també s'han publicat ja les bases per 9 places de policia, 6 de les quals serviran per consolidar la plaça d'alguns agents que estan actualment amb contracte d'interinatge i 3 més que permetran incrementar la plantilla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.