El nou inspector en cap dels Mossos rep la primera vista de les associacions veïnals


  • Comparteix:

L'inspector en cap dels Mossos d'Esquadra, Roger Sales, s'ha reunit per primera vegada amb les associacions veïnals per conèixer les principals inquietuds de la ciutadania. A la trobada, els agents han demanat la col·laboració de les associacions per treballar conjuntament per millorar la seguretat.

Sales ha parlat a la trobada de la vigilància dels districtes i quins són els objectius de la policia nacional per aquest any. Sales també s'ha referit a la incorporació de nous agents a la ciutat. Segons l'inspector, aquest tema s'abordarà quan s'acabi el desplegament dels Mossos a tot Catalunya.

L'inspector en cap de la comissaria dels Mossos d'Esquadra explica el motiu de la trobada.

Roger Sales

Aquesta és una primera pressa de contacte amb les associacions. A més volem establir un calendari de trobades.


Per a Sales, una reunió trimestral o semestral servirà per conèixer les problemàtiques o suggeriments de la Federació d'Associacions de Veïns (FAV). A més, l'inspector no ha descartat les trobades particulars amb cada associació.

Sales també ha fet menció del tipus de relació que s'hauria d'establir entre el cos dels Mossos d'Esquadra i la ciutadania.

Roger Sales

Totes les associacions són claus en la seguretat del barri. Ells coneixen millor el barri.


La primera trobada entre la FAV i la policia nacional ha servit de presentació de Sales, nomenat inspector en cap de la comissaria santcugatenca a finals de 2007, i el nou agent de relacions amb la comunitat i el nou caporal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.