Uns desconeguts trenquen a pedrades els vidres de la seu local del PSC


  • Comparteix:

Els socialistes ja han posat la denúncia i demanen a l'alcalde que es millori la il·luminació de l'entorn

Els socialistes ja han posat la denúncia i demanen a l'alcalde que es millori la il·luminació de l'entorn

El PSC de Sant Cugat ha estat, aquest cap de setmana, víctima de nous actes vandàlics, quan uns desconeguts han trencat a pedrades els vidres de la seva seu. Des de la formació han posat ja una denúncia a la policia local, i demanen a l'alcalde que millori la il·luminació de l'entorn del Celler Cooperatiu ja que des de fa mesos, tant ells com els veïns de la zona han estat víctimes de diferents bretolades.

Els fets han tingut lloc la matinada de dissabte a diumenge, quan una desconeguts han trencat, a pedrades, els vidres de la seu dels socialistes, ubicada a la plaça del Celler Cooperatiu.

Des del PSC han explicat que desconeixen la identitat dels responsables però que ja han posat la pertinent denúncia a la policia local perquè aclareixin els fets. Per al primer secretari dels socialistes, Ferran Villaseñor, es tracta d'un atac contra la diversitat i el pluralisme polític.

Ferran Villaseñor

A la matinada de dissabte a diumenge, uns desconeguts han trencat altre cop els vidres de la nostra seu amb pedres. Ja hem presentat la denúncia i ho entenem com un atac intolerant a la diversitat i el pluralisme polític.


Villaseñor ha recordat que aquesta no és la primera vegada que els trenquen els vidres però ha apuntat que, de moment, encara no poden determinar si es tracta d'una acció dirigida només contra ells o s'emmarca dins una situació de vandalisme a la zona. I és que des de fa uns mesos, tant els PSC com els veïns de l'entorn denuncien una situació d'inseguretat en aquesta plaça.

En aquest sentit, el primer secretari socialista ha reconegut que recentment s'ha arranjat la plaça i que això ha millorat una mica la situació, però reclama més enllumenat públic a la zona.

Ferran Villaseñor

Hem tingut reunions amb veïns que ens han comentat que han tingut actes de vandalisme, trencament de vidres o robatoris, i potser ho podríem englobar tot dins un mateix vandalisme en aquesta zona, on hi ha una manca de llum.


Des del PSC han avançat també que, un cop la policia identifiqui els presumptes responsables d'aquests actes vandàlics, el partit emprendrà accions judicials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.