La Fundació Affinity participarà amb un stand en el IV Festival de la Mascota


  • Comparteix:

La Fundació de protecció dels animals Affinity, amb seu a la nostra ciutat, participa amb un stand en el IV Festival de la Mascota que se celebra aquest cap de setmana a Montjuïc. Aquesta mostra, una de les més importants del seu sector a tot l'Estat espanyol, aplega venedors, aficionats i fundacions relacionades amb el món dels animals de companyia.

Diverses exposicions, stands comercials i exhibicions d'ensinistrament conformaran el nucli d'activitats que es podran veure aquest cap de setmana en el IV Festival de la Mascota que se celebra a Barcelona. En aquest Festival hi participa també la Fundació Affinity, amb seu a Sant Cugat, que vetlla per aturar l'abandonament dels animals de companyia.

La directora General d'aquesta fundació, Maria Azkargorta, en declaracions al programa 'Sant Cugat a Fons', ha convidat a tots els santcugatencs a participar en el Festival d'aquest cap de setmana.

Maria Azkargorta

Qui vulgui pot passar pel Festival on ens trobarà a nosaltres, a més gent i a moltes activitats interessants.


Amb l'stand que posarà aquest cap de setmana, Affinity vol donar a conèixer les seves activitats, que estan dirigides principalment a acabar amb l'abandonament dels animals de companyia i a fomentar l'ús de les mascotes com a teràpia per gent gran, amb problemes psíquics o amb presoners.

Maria Azkargorta ha explicat què més es podrà veure al Festival.

Maria Azkargorta

Hi ha moltes activitats i molt interessants com una exposició felina, una de canina amb més de 300 gossos, una de peixos tropicals i una de conills nans


Recordem que en l'edició passada van participar en aquesta fira 71 expositors i 41.000 visitants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.