La direcció del CEIP L'Olivera confirma que la Generalitat entregarà les obres de l'edifici a finals d'octubre


  • Comparteix:

Des del centre es mostren satisfets de les millores en la senyalització viària de l'entorn que ha fet el consistori

Des del centre es mostren satisfets de les millores en la senyalització viària de l'entorn que ha fet el consistori

El CEIP L'Olivera confirma que la Generalitat entregarà les obres d'ampliació de l'edifici a finals d'octubre, tal com es va comprometre després de l'endarreriment inicial. D'altra banda, la direcció de l'escola valora de forma positiva les millores de senyalització viària introduïdes al voltant del centre, perquè considera que incrementen la seguretat i la facilitat d'accés als pares que acompanyen els alumnes a classe.

La Generalitat entregarà l'edifici del CEIP L'Olivera a finals d'octubre, després que el govern català no acabés les obres al setembre. La direcció de l'escola, que assegura que les obres no causen molèsties als estudiants, s'ha mostrat satisfeta per l'anunci de finalització de l'adequació de l'edifici.

La directora del centre, Núria Garcia, afirma que estan contents per poder utilitzar tot l'edifici a partir de finals de mes.

Núria Garcia

Finalment, la Generalitat ens entregarà les obres a finals d'octubre. Estem satsifets perquè que podrem comptar amb tot l'edifici


La direcció del centre també ha fet una valoració positiva de la millora de la senyalització viària als accessos de l'escola per incrementar la seguretat dels alumnes i pares del centre que ha fet l'Ajuntament. Al reforç dels senyals viaris, cal afegir-hi la finalització de la pavimentació de la zona que envolta el centre, una mesura que facilita l'accés a l'escola.

Núria Garcia fa un balanç positiu de les millores introduïdes al voltant de L'Olivera.

Núria Garcia

Les millores introduïdes a la senyalització de la zona i l'asfaltat dels voltants comporten que incrementi la seguretat.


La directora del centre també considera adequat el canvi d'ubicació de l'agent de la policia local que vigila les entrades i sortides de l'escola d'acord amb les peticions de l'AMPA.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.