El Cafè Belgrado torna a acollir el cicle de monòlegs '1516, Còmics de Barra' d'El Terrat i San Miguel


  • Comparteix:

Cada dos dimecres, el bar s'omplirà d'humor i ironia

Cada dos dimecres, el bar s'omplirà d'humor i ironia

L'espectacle '1516, Còmics de Barra', creat per la productora El Terrat i San Miguel, torna aquesta nit a l'escenari del Cafè Belgrado de Sant Cugat. El muntatge, basat en els monòlegs i les actuacions musicals, farà un recorregut per una desena de locals de la zona de Barcelona i es programarà al Belgrado cada 15 dies.

És la segona vegada que Cervesa San Miguel i El Terrat porten a terme aquesta iniciativa. L'any passat, més de 12.000 persones a Barcelona van veure la primera edició d'aquesta experiència d’humor als bars. L'èxit va animar els organitzadors a repetir durant aquest any i a ampliar l'abast d'aquesta iniciativa, que només s'havia pogut veure a Barcelona i Sant Cugat, fins a altres ciutst com Bilbao, Madrid i Màlaga, on ha aconseguit al voltant de 20.000 espectadors. Properament, a més, la producció viatjarà a Palma de Mallorca.

El cicle '1516, Còmics de barra' es basa en una sèrie de guions originals escrits en clau de comèdia. Cada actor interpreta un peculiar personatge que en un moment determinat fa la seva irrupció en el bar per explicar la seva filosofia de vida.

En l'edició d'enguany, '1516, Còmics de barra' comptarà amb un planter de tres joves humoristes novells, Alba Casera, David Pinyol i David Ibañez, dirigits per Patxi Pérez, un veterà de l'escena i la televisió, col·laborador habitual d'El Terrat. Tots ells arriben a un projecte del qual ja han sortit algunes cares conegudes com ara Raúl Cimas, Javier Merino o Belén Fabra, protagonistes de l’edició del 2004.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.