23 instantànies participen al concurs fotogràfic sobre Torre Negra


  • Comparteix:

Les imatges es podran veure a la Casa de Cultura del 24 d'octubre al 4 de novembre

Les imatges es podran veure a la Casa de Cultura del 24 d'octubre al 4 de novembre

El concurs fotogràfic sobre Torre Negra s'ha tancat amb un total de 23 imatges, que es podran veure exposades entre el 24 d'octubre i el 4 de novembre a la Casa de Cultura. Des de l'àrea de Medi Ambient han fet una valoració positiva d'aquesta iniciativa que té l'objectiu de donar a conèixer aquest espai natural, encara desconegut per molts ciutadans de Sant Cugat.

El concurs, convocat a primers de juny, s'emmarca dins les activitats organitzades per l'àrea de Medi Ambient amb la voluntat de donar a conèixer millor el paratge de la Torre Negra en un moment en que s'està redactant el pla especial del futur Parc Rural.

En total, han estat una dotzena les persones que han volgut participar de la iniciativa i ho han fet amb 23 fotografies que es podran veure exposades des del dia 24 d'aquest mes i fins el 4 de novembre a la Casa de Cultura.

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha fet una valoració positiva d'aquesta xifra ja que, segons ha dit, s'ha acomplert l'objectiu de donar a conèixer millor el paratge de la Torre Negra.

Eduard Pomar

Fem una valoració positiva perquè el que es volia era fomentar la participació de la gent perquè fes fotos però que aquestes poguessin exposar-se al públic i que la gent pogués conèixer així la Torre Negra.


I és que segons Pomar, gràcies a aquest concurs hi haurà persones que podran conèixer indrets fins ara desconeguts de la Torre Negra, més enllà de l'habitual camí de Sant Medir.

Eduard Pomar

Segurament aquestes persones hauran trobat llocs de Torre Negra que no coneixien. És una manera de donar a conèixer llocs d'aquest paratge que no són el típic camí de Sant Medir.


Pel que fa als guanyadors del concurs, aquests es donaran a conèixer el divendres 4 de novembre, dins el marc de la Festa de Tardor. Els guanyadors s'enduran 300 euros, 6 vals de revelat i un àlbum de fotos, en el cas del primer premi, i una càmera de fotos i els corresponents vals de revelat i l'àlbum, en el cas del segon i el tercer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.