Sant Cugat podria patir forts aiguats entre avui i divendres


  • Comparteix:

Sant Cugat pot patir forts aiguats a partir d'aquesta tarda i que seran especialment intensos a les zones litoral, prelitoral, el Pirineu i prepirineu de Catalunya. Davant aquesta situació, la Direcció General d'Emergències recomana als ciutadans evitar l'ús del cotxe, estar informat de l'evolució meteorològica i evitar els llocs d'acumulació d'aigua, entre d'altres consells.

La Direcció General d'Emergències i Seguretat Civil alerta als ciutadans de les zones litoral, prelitoral, el Pirineu i prepirineu , en la qual es troba la nostra ciutat, pels forts aiguats que s'esperen a partir d'aquesta tarda i que seran especialment intensos dijous i divendres.

Des del servei d'emergències es recomana als santcugatencs i la població de les zones afectades que evitin els llocs d'acumulació d'aigua, màxima precaució si s'ha d'agafar el cotxe i informar-se de l'estat de les carreteres i l'evolució meteorològica.

El Servei Meteorològic de Catalunya té previst que el dissabte comenci a amainar la tempesta, tot i que s'esperen xàfecs aïllats que podrien anar acompanyats de calamarsa o pedra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.