Els sindicats reclamen més mesures de seguretat a la construcció


  • Comparteix:

Els sindicats continuen reclamant millor seguretat en la construcció, després del tràgic balanç de 8 morts en 48 hores en accidents laborals i d'un treballador d'origen xilè en estat greu al haver caigut d'una bastida al polígon Can Sant Joan.

La setmana en que els treballadors de la construcció estan de dol, els sindicats continuen reclamant que les empreses constructores augmentin les millores en la seguretat dels seus treballadors.

Els mateixos sindicats ja han demanat l'obertura de la taula de seguretat en la construcció que no s'ha tirat endavant. Segons els seus representants, la culpa recau en les administracions, que de moment han mostrat un total desinterès.

Un dels principals problemes és el de la subcontractació de les grans constructores cap a altres empreses per reduir les despeses, però afectant negativament la seguretat. Josep Garcia, secretari general comarcal d'UGT en el sector de la construcció ho exemplifica d'aquesta manera.

Josep Garcia

Les grans empreses acostumen a subcontractar empreses per fer les obres


Terrassa va acollir ahir a la tarda una multitudinària manifestació al davant de l'obra on dimarts van morir dos treballadors. Tant UGT com CCOO asseguren continuar treballant perquè es respecti la llei europea de prevenció de riscos laborals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.