Dues-centes persones assisteixen a la inauguració de la remodelada plaça de Sant Antoni


  • Comparteix:

L'espai conserva els antics plous i incorpora una zona de joc infantil

L'espai conserva els antics plous i incorpora una zona de joc infantil

Unes dues-centes persones han assistit aquest diumenge a la inauguració oficial de la remodelada plaça de Sant Antoni. A tocar de l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat, aquest espai compta amb una zona de jocs infantils i destaca, sobretot, pels antics pous que s'han conservat en aquesta zona.

'Vine a descobrir la plaça de Sant Antoni'. Amb aquest lema, l'Ajuntament ha organitzat una festa ciutadana per inaugurar oficialment i donar a conèixer així aquest espai als santcugatencs. I és que després d'una important remodelació, aquesta plaça, fins ara força amagada, ha canviat la seva fesomia i compta amb un petit espai de zona verda i un parc amb jocs per als més petits.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha estat l'encarregat de fer el discurs institucional que ha donat el tret de sortida a la inauguració de la remodelada plaça. Recoder ha valorat molt positivament la recuperació d'aquest espai.

Lluís Recoder

La gent que ho recorda això era una part oblidada. Ara hem descobert un magnífic espai ciutadà. Ho hem volgut celebrar amb els veïns i donar-ho a conéixer a la ciutat.


Els assistents, la major part d'ells nens i nenes, han omplert la plaça, atrets per la xocolatada popular que s'oferia i pel posterior espectacle musical infantil. Els veïns esperen que aquest caire festiu que ha tingut l'acte no es reprodueixi a les nits dels caps de setmana. Lluís Recoder ha explicat que des de l'Ajuntament ja s'ha iniciat una campanya de civisme, que comptarà amb el suport de la policia local, amb l'objectiu de conscienciar la població que l'espai és de tots.

Lluís Recoder

Hem iniciat una campanya de civisme que vol que la gent senti el carrer com una part de casa seva. La Policia Local i l'Ajuntament vetllarem per controlar i, si cal, sancionar els infractors.


Recoder també ha dit que l'Ajuntament contempla la possibilitat de tallar algun dels pollancres que hi ha a la plaça si aquests obstrueixen el bon funcionament del clavegueram.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.