Una obra de teatre i una mostra de manualitats inauguren la Setmana de la Gent Gran


  • Comparteix:

Una exposició de manualitats i una obra de teatre representada per membres de la la llar d'avis de la Parròquia han donat el tret de sortida a la Setmana de la Gent Gran. Els casals per a avis de Sant Cugat acolliran diverses activitats i tallers especials fins diumenge.

Una exposició de manualitats fetes per avis de la ciutat i una obra de teatre que han representat membres de la llar de la Parròquia han inaugurat la Setmana de la Gent Gran. L'acte ha tingut lloc al casal de la gent gran de Sant Cugat, al carrer Santa Rosa, i ha comptat amb la presència de més d'una cinquantena d'avis.

L'alcalde Lluís Recoder ha fet un balanç molt positiu de les diverses activitats i tallers que acullen els casals de la gent gran de Sant Cugat.

Lluís Recoder

Les activitats que es fan als casls estan molt bé. És molt positiu que els avis facin activitats. Sant Cugat n'és un exemple.


Lluís Recoder i el regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs, han visitat la mostra i han assistit a la representació de l'obra de teatre. Durant l'acte inaugural, el president del casal de la gent gran de Sant Cugat, Josep Tardà, ha dedicat la setmana a la memòria de Jaume Tubau.

Tardà afirma que els avis de Sant Cugat trobaran a faltar Tubau.

Josep Tardà

Trobarem a faltar en Jaume. Ens l'estimem molt. Mai no tenia un 'no' per nosaltres i sempre ens ajudava en el que podia.


Les activitats i els tallers de la Setmana de la Gent Gran tindran lloc als diversos casals de la ciutat fins diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.