La trentena Festa de Tardor tindrà com a lema 'Fem un Sant Cugat viu i per a tothom'


  • Comparteix:

'Fem un Sant Cugat viu i per a tothom' és el lema que s'ha escollit per la Festa de Tardor d'enguany, que se celebrarà els dies 4, 5 i 6 de novembre. Amb aquest lema, la comissió organitzadora i les entitats participants volen implicar tota la ciutadania perquè se sumi a la vida cultural i social de la ciutat.

La trentena edició de la Festa de Tardor arriba els dies 4, 5 i 6 de novembre amb un ampli ventall d'activitats i amb la participació d'una setantena d'entitats de la ciutat.

La Festa se celebrarà sota el lema conjunt 'Fem un Sant Cugat viu i per a tothom'. Un lema que té la voluntat de fer participar els ciutadans en els projectes de ciutat. Així ho ha explicat el coordinador de la comissió de la Festa de Tardor, José Manuel Casteleiro.

José Manuel Casteleiro

Hem intentat que en el lema es recollís la voluntat de participació dels ciutadans en el projecte col·lectiu de progrés de ciutat.


Entre les activitats previstes per aquesta edició destaca la festa del 30è aniversari, que se celebrarà el dissabte 5 de novembre a la plaça d'Octavià, amb la participació d'entitats com els Diables, els Bastoners i el Castellers, entre d'altres. Tampoc faltaran les ja clàssiques activitats com les 'migas', la xocolatada i la bicicletada popular, així com els tallers i els espectacles per a totes les edats.

A més, aquest any i com a novetat la Plataforma Cívica per a la Defensa de Can Busquets ha programat una passejada per la ciutat amb vehicles no contaminants. No hi faltarà tampoc la mostra d'entitats que es farà diumenge, dia 6 de novembre, al voltant del Monestir. José Manuel Casteleiro.

José Manuel Casteleiro

En la mostra d'entitats de diumenge el ciutadà trobarà informació de totes les activitats que fan les entitats. És el dia més important, però dissabte també es farà una festa per celebrar el 30è aniversari.


Recordem que en aquesta trentena edició participaran un total de 70 entitats santcugatenques, tot i que des de la Comissió de la Festa de Tardor no descarten que finalment s'adhereixin unes quantes més, ja que les inscripcions no es tanquen fins aquest proper dijous.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.