El projecte de la sala de concerts a Vullpalleres fa un pas més amb l'aprovació provisional del ple


  • Comparteix:

La Generalitat ha d'aprovar ara l'assignació d'usos del solar mentre l'Ajuntament treballa en el projecte

La Generalitat ha d'aprovar ara l'assignació d'usos del solar mentre l'Ajuntament treballa en el projecte

El ple municipal dóna el vistiplau per unanimitat a l'assignació d'usos d'un solar municipal on s'ha d'instal·lar la futura sala de concerts, al sector Vullpalleres Oest. El projecte inclou les al·legacions de Ferrocarrils de la Generalitat perquè es prenguin mesures per garantir el correcte aïllament acústic de la sala.

La sala de concerts s'instal·larà en un terreny de 4.000 metres quadrats al sector Vullpalleres Oest, al costat de la nova estació que construirà Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Per aquest motiu, s'han incorporat al pla les al·legacions dels FGC per garantir l'aïllament acústic de la zona, tenint en compte que molt a prop hi circularan els trens.

Escoltem la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

S'incorporen les al·legacions que ha presentat FGC, però els trens també hauran de prendre mesures acústiques per evitar molèsties a la sala.


Un cop aprovada provisionalment l'assignació d'usos en aquest espai, el projecte queda en mans de la Generalitat, que ha de decidir si hi dóna el vistiplau. Paral·lelament, l'Ajuntament treballa en l'avantprojecte de la sala, amb la voluntat de consensuar-lo amb les entitats musicals del municipi.

Així ho ha explicat el tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon.

Toni Ramon

S'està treballant en com ha de ser la sala, quines característiques ha de tenir. Vam recollir l'aportació que va fer Dissidència Sònica i els arquitectes municipals estan preparant un preprojecte per poder encomanar després la construcció.


Tot i que no té un calendari marcat, el projecte s'inclou dins el pacte de govern entre CiU i ERC i, per tant, l'objectiu és començar a construir la sala durant aquest mandat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.