Avui es presenta a Sant Cugat el 'Memorial Manuel Vázquez Montalbán'


  • Comparteix:

Mantenir la memòria de l'escriptor Manuel Vázquez Montalbán i fomentar els valors als que va dedicar la seva vida i la seva obra és l'objectiu del Memorial Manuel Vázquez Montalbán de Sant Cugat. El president honorífic de l'entitat, el catedràtic d'història contemporània Borja de Riquer, serà l'encarregat de presentar el Memorial aquest vespre, a les 8, en un acte a la Casa de Cultura.

Una trentena de santcugatencs formen part ja del Memorial Manuel Vázquez Montalbán. L'Associació que es presenta aquest dijous a les vuit del vespre a la Casa de Cultura té l'objectiu de fomentar els valors que Montalbán va dedicar la seva vida, així com seguir treballant en l'esperit crític que va caracteritzar a l'escriptor.

D'aquesta manera ho ha explicat el president honorífic de l'entitat, el catedràtic d'història contemporània Borja de Riquer, al magazín 'Sant Cugat a Fons'.

Borja de Riquer

Consideràvem que el llegat del Manolo i el seu esperit crític calia mantenir-lo present i d'aquesta manera abans de l'estiu vem tenir la idea de montar aquesta associació.


L'historiador ha explicat que la primera activitat que realitzaran un cop pressentin aquest vespre l'associació és el premi 'Vázquez Montalbán'. Un premi que està adreçat als treballs de recerca dels alumnes de segon de batxillerat dels instituts i escoles de la ciutat.

Borja de Riquer

El primer que farem és presentar el premi Vàzquez Montalbán que és un premi adreçat als treballs de recerca dels alumnes de segon de batxillerat dels insitituts i escoles de Sant Cugat.


Recordem que el Memorial Manuel Vázquez Montalbán de Sant Cugat es presenta aquest vespre, a les vuit, a la Casa de Cultura, amb la presència del president honorífic de l'entitat, l'historiador Borja de Riquer i les trenta persones ja associades. Riquer ha explicat que no descarten que abans d'acabar l'any s'arribi al centenar de socis santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.