L'equip de govern vol instaurar els Premis Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

El guardó recuperarà la iniciativa dels Santcugate4ncs de l'Any, que es van atorgar per última vegada el 2003

El guardó recuperarà la iniciativa dels Santcugate4ncs de l'Any, que es van atorgar per última vegada el 2003

L'equip de govern vol recuperar els premis Santcugatenc de l'Any -sota el nom de Premis Ciutat de Sant Cugat- per reconèixer la tasca feta pels ciutadans més destacats de la nostra ciutat. L'última edició d'aquests guardons es va celebrar el febrer del 2003, quan es va reconèixer la trajectòria de l'artista Joan Tortosa, entre d'altres.

El primer semestre de l'any vinent es tornaran a lliurar els premis al santcugatenc de l'any, tot i que a partir d'ara podrien passar a dir-se 'Premis Ciutat de Sant Cugat'. Aquesta és la intenció de l'equip de govern, tal com ha confirmat al magazín 'Sant Cugat a Fons' el nou regidor de Relacions Institucionals, Jordi Puigneró. El regidor també ha volgut remarcar la importància de reconèixer el treball fet per tots aquells que donen a conèixer el nom de la ciutat.

Jordi Puigneró

És important per Sant Cugat tenir uns premis que reconeguin la tasca de ciutadans que han donat a conèixer la nostra ciutat


Recordem que la darrera edició dels premis 'Santcugatenc de l'Any' es va celebrar al febrer del 2003. Una edició que va premiar a l'artista Joan Tortosa, Autocugat, TV3 per les campanades de cap d'any des del Monestir, l'Aula Universitària per a la Gent Gran, Mª Antònia Gili i el Club de Rugby.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.