L'Ajuntament diu que encara no ha denegat formalment la llicència per una benzinera a Mira-sol


  • Comparteix:

El consistori adverteix que la Junta de Govern encara no ha pres la decisió final

El consistori adverteix que la Junta de Govern encara no ha pres la decisió final

L'Ajuntament està encara avaluant la sol·licitud d'una llicència per construir una benzinera en un terrenys propers a l'estació dels FGC de Mira-sol. Després que la tinenta d'alcalde de Territori anunciés que la petició havia estat denegada, fonts consistorials han aclarit que la Junta de Govern encara no ha pres la decisió final i que, de moment, el que hi ha dos informes desfavorables al respecte.

Des de l'Ajuntament puntualitzen que l'àrea de Territori ha emès dos informes desfavorables -un de jurídic i un d'urbanístic- que desaconsellen la construcció d'una benzinera en uns terrenys propers a l'estació dels FGC de Mira-sol.

Els dos informes negatius han passat ara a l'àrea de Medi Ambient, que ha decidit obrir un període per tal que l'empresa promotora pugui fer les al·legacions i esmenes que consideri oportú per obtenir el vistiplau ambiental.

D'aquesta manera, el consistori aclareix que, en contra del que havia anunciat inicialment la tinenta d'alcalde de Territori, la llicència per instal·lar la benzinera no s'ha denegat, sinó que encara es troba en fase d'avaluació. Un cop hagi finalitzat aquest procés, serà la Junta de Govern Local qui decidirà si la llicència s'atorga o no.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.