Anna Fitó demana diàleg per consensuar el creixement de La Floresta en el pregó de Festa Major


  • Comparteix:

La Festa Major de La Floresta va començar dissabte amb el tradicional pregó. La pregonera d'enguany, l'exdirectora de l'escola La Floresta Anna Fitó, va demanar diàleg i consens als governants per evitar que el creixement urbanístic del districte perjudiqui l'entorn. Fitó també va demanar millores en els serveis i va manifestar la necessitat de preservar els trets característics de La Floresta.

El pregó d'inici de la festa va estar marcat pel to reivindicatiu. Anna Fitó va destacar l'envejable situació de La Floresta, però va reclamar una major voluntat política per evitar que el creixement del districte acabi amb el seu encant. En aquest sentit, l'exdirectora de l'escola La Floresta va demanar als governants que consensuïn amb els veïns el model de desenvolupament urbanístic i no es deixin guiar pels interessos econòmics. Anna Fitó.

Anna Fitó



La pregonera va fer una repàs per algunes de les mesures necessàries pel districte. Fitó va reclamar més serveis públics, com una oficina permanent de Correus i un nou casal. També va demanar que es recuperin els espais de trobada al centre i que es cobreixi la piscina a l'hivern, per evitar que els veïns de La Floresta s'hagin de desplaçar al centre de Sant Cugat per fer cursets de natació. D'altra banda, Anna Fitó va explicar que la diversitat és el principal tret diferenciador de La Floresta.

Anna Fitó



Anna Fitó també va dedicar una part del pregó a parlar de l'escola La Floresta, que ha dirigit fins el curs passat, i va assegurar que es tracta d'una gran família que no té res a envejar a la resta de centres educatius de Sant Cugat. El pregó va anar seguit d'una cantada d'havaneres a càrrec de la Coral Tardor del districte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.