La Policia Local detindrà conductors que pengin a Internet vídeos amb actituds temeràries


Temes relacionats

Conductors pengen a Internet les seves imprudències a les vies de Sant Cugat (23/gen/08)


  • Comparteix:

La Policia Local detindrà aquells conductors que pengin a Internet infraccions en vies urbanes de Sant Cugat. En reacció a una notícia publicada a Cugat.cat, el tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, assegura que el cos policial local investiga els vídeos publicats a la xarxa per identificar els conductors que cometen imprudències al nostre municipi.

La Policia Local només podria intervenir en un cas si identifica un infractor en un vídeo enregistrat en vies urbanes de Sant Cugat. Si el cos local esbrinés la identitat d'un conductor imprudent en imatges gravades a un altre municipi, la policia municipal faria arribar el cas als Mossos d'Esquadra.

Si no es poden identificar els conductors que participen al vídeo encara que s'hagi gravat a Sant Cugat, també correspon als Mossos d'Esquadra iniciar una investigació per intentar esbrinar la identitat de qui comet la imprudència.

En declaracions a Cugat.cat, el tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, adverteix que treballen per detenir els conductors que pengin vídeos amb conduccions temeràries a Sant Cugat.

Xavier Martorell

Cal esbrinar qui comet la imprudència. Si podem identificar aquestes persones, les detindrem. Si no, no correspon investigar-ho a la Policia Local.


Martorell també ha remarcat que la Policia Local analitza els continguts de xats i pàgines electròniques on es pengen aquests continguts o es proposen curses il·legals. Tot i això, el tinent d'alcalde no ha revelat si el cos municipal està treballant en algun cas concret de publicació de vídeos amb actituds temeràries.

Cugat.cat ha informat aquest dimarts que conductors de cotxes i motocicletes pengen a YouTube i altres pàgines electròniques els vídeos de les seves imprudències a vies de Sant Cugat. La majoria de les actituds temeràries tenen lloc a la carretera de la Rabassada, entre els termes municipals de la nostra ciutat i Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.