Els districtes de Sant Cugat es bolquen a la festa de Castanyada amb activitats per totes les edats


  • Comparteix:

Sant Cugat es vesteix de festa aquest cap de setmana per celebrar la tradicional castanyada amb diferents actes als districtes. Com ja és habitual, els panellets, els moniatos i les castanyes seran els principals protagonistes d'una jornada on tant l'Ajuntament com algunes entitats han preparat un gran ventall d'activitats per a menuts i grans.

A la Floresta, la festa començarà al punt de les cinc de la tarda a l'estació del districte amb una petita castanyada pels més menuts i amb una paradeta de panellets i moniatos a càrrec dels joves del barri. A les vuit del vespre donarà el tret de sortida 'al plat fort' de la Festa amb ball, castanyes i moscatell. No hi faltarà tampoc una lectura de contes que es realitza conjuntament amb la Biblioteca del Mil·lenari.

Així ho ha explicat Xavier Sans, membre de la Comissió de Festes de La Floresta, al magazín 'Sant Cugat a Fons'.

Xavier Sans

Primer farem una petita festa pels menuts també amb castanyes i moniatos que prepararan els joves del districte. A les vuit tindrem el plat fort amb ball i moscatell.


Mira-Sol també celebra avui la seva Castanyada i ho farà a partir de les cinc de la tarda amb una Festa infantil al Casal Cultural del districte amb un espectacle de titelles de la companyia 'Galiot Teatre'. Després de la funció els assistents gaudiran d'un berenar popular al mateix Casal Cultural. El dilluns serà el torn del Col·lectiu de la Gent Gran del districte amb una Festa que començarà a les sis de la tarda.

A Les Planes la Festa començarà al punt de les sis d'aquesta mateix divendres a la Plaça de la Creu d'en Blau, amb un espectacle infantil amb castanyes i lectura de contes.

Enguany els preus de les paparines de castanyes a la nostra ciutat oscil·len entre dos i tres euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.