L'Ajuntament habilita un servei especial d'autobusos per anar al cementiri per Tots Sants


  • Comparteix:

El dia 1 de novembre, hi haurà dos vehicles que faran el recorregut fins el cementiri des de les 10 del matí i fins les 18 hores

El dia 1 de novembre, hi haurà dos vehicles que faran el recorregut fins el cementiri des de les 10 del matí i fins les 18 hores

L'Ajuntament ha habilitat, un any més, un servei especial d'autobusos per Tots Sants. Des de les 10 del matí i fins les 6 de la tarda, dos vehicles faran el recorregut fins al cementiri municipal. Els autobusos sortiran de la plaça Sant Francesc cada mitja hora i faran un recorregut pels principals carrers de la ciutat.

Un any més, el consistori ha posat en marxa un servei especial d'autobusos per Tots Sants. Aquest servei, habitual a la majoria de municipis de Catalunya, pretén evitar embussos de trànsit i facilitar el desplaçament de la ciutadania al cementiri municipal durant els dies que rep més visites de l'any.

Així ho ha explicat el tinent d'alcalde de Serveis Territorials, Joan Recasens.

Joan Recassens

El que fem és facilitar que la gent pugui anar amb transport públic al cementiri municipal


Durant el cap de setmana, el servei ha comptat amb un autobús encarregat de fer el recorregut fins el cementiri. Demà dimarts però, l'Ajuntament ha previst dos vehicles especials que, des de les 10 del matí i fins les 17:30, sortiran cada mitja hora de la plaça de Sant Francesc i recorreran alguns dels carrers més cèntrics de la ciutat com el Camí de la Creu, la Rambla del Celler, el carrer Safareigs o l'Avinguda Generalitat, abans d'arribar al cementiri municipal.

Pel que fa als horaris de tornada des del cementiri, la freqüència de pas serà també de mitja hora, des de les 10:30 i fins les 18 hores. El preu del bitllet és de 2 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.